General

6 essentiële tips voor het kiezen van een makelaar

La mayoría de la gente que necesita la compra de una vivienda, varía mucho de tema a tema sobre el tipo de vivienda de cómo se venden. Aún cuando pueden considerar que tienen alguna información sobre la compra de un vivienda o incluso tienen un conocimiento mínimo, muchas veces se ven obligados a comprar o vender una vivienda tan rápidamente que no están seguros de cuál será el abogado justo para ellos. Podrían una decisión muy acertada al elegir una sola agencia de bienes raíces profesional y confiar en sus escriturarios.

Het kiezen van de juiste vereist echter meer dan het opzoeken van het eerste bedrijf in uw buurt; het vereist onderzoek, interviews en ander ‘huiswerk’ om er zeker van te zijn dat je de juiste hebt gekozen. Het kiezen van een makelaar is een belangrijke beslissing voordat de persoon die u inhuurt een aanzienlijke invloed kan hebben op uw financiën en de waarde die u uit uw investering kunt halen. U wilt toch niet betalen voor iemand die alleen maar stress veroorzaakt als u onroerend goed koopt of verkoopt, toch

Ervaring is niet alles

Hoewel ervaring erg belangrijk is om te hebben, is het niet de belangrijkste beslissende factor als u zich niet op uw gemak voelt bij de makelaar. U moet een persoon kunnen kiezen die met u kan werken; uw agent moet uw behoeften kunnen begrijpen en een geweldige chemie met u kunnen delen. Het zal een uitdaging voor u zijn om een ​​woning te kopen of verkopen als u ervoor kiest om samen te werken met een makelaar die te gespannen is en niet eens de moeite neemt om met u te communiceren.

Kernwaarden zijn ook erg belangrijk omdat ze volgens dezelfde regels moeten kunnen spelen als jij. Als je je niet op je gemak voelt of je hebt gekozen voor ‘het beste van het beste’ alleen vanwege hun ervaring, en je merkt dat ze je behoeften niet op de eerste plaats stellen, dan kan het een nutteloze onderneming zijn. Uw comfort is erg belangrijk

Kies in plaats daarvan op basis van hun karakter


Wanneer u zich bezighoudt met een grote taak Makelaar Nesselande, zoals het kopen of verkopen van uw huis, moet u kunnen samenwerken met iemand met wie u kunt communiceren, die het beste met u voor heeft en met iemand die eerlijk is. Let goed op hoe ze praten en naar je luisteren, zorg ervoor dat ze betrouwbaar, gepassioneerd en gedreven zijn en in staat zullen zijn om aan je behoeften te voldoen. Zorg ervoor dat ze ook hun beloften nakomen. De meeste agenten werken met meerdere klanten tegelijk, dus zorg ervoor dat ze geen prioriteit geven aan de een boven de ander en zijn/haar tijd gelijk verdelen.

Voer grondig onderzoek uit en speel het veld


Onderzoek is zeer noodzakelijk bij het kiezen van een makelaar, zodat u zeker weet dat u de juiste heeft gekozen. Het internet zou je ultieme gids moeten zijn bij het zoeken naar een makelaar; ga online, bekijk veel websites van makelaars, blader door hun missieverklaring, beleid, brochures en een verscheidenheid aan aanbiedingen. U kunt ook getuigenissen en recensies lezen over een bepaalde agent. Het digitale tijdperk waarin we leven, heeft eindeloze informatie binnen handbereik opgeleverd. Zoek op internet naar alle informatie die u kunt vinden over het onroerendgoedbedrijf of de makelaar waarin u geïnteresseerd bent.

Als u vrienden of familie kent die onlangs met een makelaar hebben gewerkt om hun eigendommen te kopen of verkopen, besteed dan ook wat tijd om hun aanbevelingen te vragen. Hun ervaring met deze agenten zal u helpen uw opties te verfijnen en oplichters in de branche te vermijden

Bekijk hun referenties

Het controleren van hun referenties is van vitaal belang. U moet er zeker van zijn dat de makelaar die u kiest een makelaar is met een hoofdletter R, wat betekent dat hij lid is van de National Association of Realtors (NAR) en zich houdt aan de ethische code van de groep. Sommige makelaars zijn ook gecertificeerd en hebben een opleiding gevolgd in verschillende vastgoedgebieden. U zult merken dat ze CRS (Certified Residential Specialist) hebben voltooid, wat betekent dat ze zijn opgeleid in het omgaan met woonwijken. Of ABR (Accredited Buyer’s Representative) waar ze kopers bij transacties kunnen vertegenwoordigen. Ten slotte betekent SRES (Seniors Real Estate Specialists) dat ze zijn opgeleid om kopers en verkopers ouder dan 50 jaar te helpen. Het vinden van hun specialiteiten en referenties zal een lange weg afleggen bij het kiezen van de juiste makelaar.

Ontvang verwijzingen van andere huiseigenaren


Het is altijd nodig om rond te vragen voordat u een beslissing neemt. Een manier om dit te doen is door het simpelweg aan je buren, vrienden of familie te vragen; ze kunnen een agent aanbevelen waarmee ze eerder hebben gewerkt en zullen je vertellen of ze een geweldige ervaring met hen hebben gehad. Dit kan ideaal zijn, omdat u een agent zult vinden die heeft gewerkt met personen die dezelfde smaak en interesses hebben als u. Een andere manier is om verwijzingen te vragen van andere huiseigenaren. U kunt bij uw potentiële kandidaat hun vorige aanbiedingen opvragen die in het afgelopen jaar zijn verkocht, samen met de contactgegevens van de klant. U kunt deze huiseigenaren dan bellen en vragen naar hun ervaring en het soort ondersteuning dat ze hebben gekregen met de makelaar. Controleer of ze deze makelaar zouden aanbevelen of dat ze ze opnieuw zouden inhuren. Deze verwijzingen kunnen u meer helpen dan u denkt

Kies er een om je helemaal mee te nemen

Het kopen of verkopen van een huis kan een behoorlijk ontmoedigend en uitputtend proces zijn, dus het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat u samenwerkt met een bedrijf dat u bij alles helpt, niet alleen bij het kopen en verkopen. U moet werken met een agent die deel uitmaakt van een full-service makelaardij, wat betekent dat het een familie van bedrijven is die een groot aantal taken aankan, waaronder hypotheek, eigendomstitels en verzekeringen, en elke andere taak die uw koop- of verkoopproces zal vereenvoudigen . Werken met een hoogwaardige full-service makelaardij is een zekere manier om met een geweldige makelaar samen te werken; ze zorgen ervoor dat ze al hun agenten trainen en coachen en ze voorzien ze van de nodige middelen en hulpmiddelen die elke huiseigenaar kunnen helpen. Werken met één bedrijf is veel gemakkelijker dan met meerdere.

Leave a Reply