Tech

3 Microsoft Office-cursussen die je leven zullen veranderen

Microsoft Office is een begrip, en met een goede reden. Het is de meest populaire productiviteitssuite ter wereld, die zowel door bedrijven als particulieren wordt gebruikt.

In deze samenvatting hebben we enkele van de beste Microsoft Office-cursussen op internet verzameld. Of je nu Excel, PowerPoint, Word of een andere Office-toepassing wilt leren, je vindt zeker een cursus die bij je past.

1. Inleiding

Microsoft is al lang de standaard voor pc-software, en terecht. Het is beschikbaar op de meeste hedendaagse apparaten en besturingssystemen en heeft honderdduizenden applicaties en add-ons. Daarom is het een van de meest populaire softwaretitels ter wereld. Afgezien van pc’s, is het ook alomtegenwoordig op eBook-readers en de apps die ervoor zorgen dat ze werken, inclusief iPhones en Android-apparaten.

Dus als je je technische vaardigheden wilt uitbreiden, zou het leren van Microsoft Office – of liever de programmering die nodig is om het uit te voeren – op een groot aantal manieren nuttig zijn.

Behalve dat het bijvoorbeeld een integraal onderdeel is van een computer en elektronica, wordt het ook gebruikt door bedrijven in een aantal andere industrieën, waaronder boekhouding, ontwerp en marketing.

Open source-applicaties zijn echter niet zo wijdverbreid in andere industrieën. Dus hoewel uw lokale bank misschien bereid is u te helpen bij het samenstellen van uw belastingen, kunnen zij u niet helpen die gegevens handmatig in uw boekhoudsoftware in te voeren.

Evenzo, terwijl Adobe een van de meest populaire GUI-zoekmachines is, is zijn populariteit behoorlijk scheef in de richting van zijn Creative Suite-lijn.

De meeste studenten hebben Clio en Indesign op hun roadmap staan. En het aanschaffen van een van deze – niet alleen de basis – is iets dat goed is om je baan of werkgevers te kunnen vertellen dat je al je notitieboekjes klaar hebt staan ​​en klaar voor gebruik.

2. Wanneer moet de Microsoft Office-training beginnen?

Er zijn twee soorten suites: Microsoft’s Office 2013 en Office 2015. Hoewel u ze met dvd-training thuis kunt leren, haalt u het meeste uit het volgen van een online Microsoft Office-cursus. Het maakt de software toegankelijk op uw desktop en stelt u in staat om op uw gemak door de cursussen te werken.

Afhankelijk van de versie die u momenteel gebruikt, kunt u binnen enkele dagen een gratis online suite van 12 maanden verwachten. Als u besluit over te stappen op Office Premium- of Office 365-abonnementen, zijn online cursussen de beste keuze: cursussen zijn altijd, overal en betaalbaar.

Dus zelfs als u niet zeker weet of u de software moet leren, is het de moeite waard om het te proberen.

3. Hoe is het om online kantoorcursussen te volgen?

Zoals elke uitdagende, off-the-cuff uitdaging, kan het volgen van online cursussen soms een hele uitdaging zijn.

Veel mensen vinden het leuk om online cursussen te volgen omdat ze de tijd die u ter plaatse in een leercentrum moet zijn, kunnen verkorten.

Dit is geweldig om uw tijd en het milieu te besparen, maar dat is niet het enige voordeel van online cursussen.

Het verhoogt ook de betrokkenheid bij ELO’s, omdat je op elk moment online met de instructeur kunt communiceren.

Afgezien daarvan zullen oudere volwassenen en ESL-leerders de online routes op elk gebied nuttig vinden.

4. 3 gratis Microsoft Office Online-cursussen met aanbevelingen

Van Word tot PowerPoint, een gratis online cursus kan u helpen succes te behalen in uw eigen bedrijf. Consolideer uw vrije tijd door u aan te melden voor gratis Microsoft-cursussen vanlistededu. Massa Microsoft Online-cursussen die u misschien wilt overwegen, zijn:

Leer woord

Leer Excel

Leer PowerPoint

Dit zijn enkele van de beste gratis online cursussen voor Microsoft Office.

Het is echter het beste om je eigen onderzoek te doen naar het type cursus waarin je geïnteresseerd bent. Kijk of er live webinars zijn of een instructeur met wie je rechtstreeks kunt spreken.

Voltooi de vereiste cursusonderdelen om uw certificaat te behalen. Het is belangrijk dat je een sterke basis hebt van elke Microsoft Office applicatie.

5.5 De ​​21e beheersingscursus op WordPress

Cursus WordPress Meesterschap

De 21e beheersingscursus op WordPress

WordPress kan op verschillende manieren gebruikt worden. Sommige gebruikers willen het gewoon gebruiken voor basisblogs. Aan de andere kant zijn er veel meer professionals die het als CMS gebruiken.

WordPress is echter niet het gemakkelijkste CMS dat er is om te gebruiken. Vaak zal een beginnende webmaster moeite hebben om precies te begrijpen wat er aan de hand is wanneer hij door de wordpress-interface bladert.

Een WordPress Master Course zou een nieuw niveau toevoegen aan webmasters die net voor het eerst WordPress gaan gebruiken. Het helpt WordPressspants ook om de site te beheren, inclusief het toevoegen en bewerken van inhoud, het toevoegen van plug-ins en het optimaliseren voor zoekmachines.

Microsoft Office is een van de meest populaire softwaresuites ter wereld, gebruikt door mensen in alle sectoren en van alle ervaringsniveaus. Hoewel het mogelijk is om Office te gebruiken zonder enige training, kan het beheersen van de functies een enorm verschil maken voor uw productiviteit en carrière.

Daarom hebben we deze uitgebreide lijst met Microsoft Office-cursussen samengesteld, ontworpen om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, er staat iets voor u op deze lijst.

Leave a Reply