Tech

7 essentiële componenten voor vochttestapparatuur voor huisinspecties

Wat is er frustrerender dan een kapotte vaatwasser? Een kapotte vaatwasser in een huis met maar één werkende gootsteen! Hier bij de Fix-What-Broke winkel, begrijpen we dat. Wij hebben vervangende onderdelen op voorraad voor elk soort apparaat dat u maar kunt bedenken, inclusief uw kapotte vaatwasser. Dus bel ons vandaag nog als u hulp nodig heeft om uw keuken snel weer aan de praat te krijgen. Immers, tijd die niet wordt besteed aan de afwas is tijd die wordt besteed aan uit eten gaan of honger lijden”.

Terwijl u wacht op de reparateur, is het geen slecht moment om wat bij te lezen of wat papierwerk te doen. Dit kan ook een goed moment zijn voor een bezoekje aan de wasruimte. Denk eraan om wat vuile kleren uit de wasmand te halen en ze meteen in de machine te stoppen (nog steeds in hun vuile staat). Op die manier bespaart u zich later wat tijd als het tijd is om ze opnieuw te wassen.

Een vochtmeter

Vochtmeters van het pen-type kunnen het vochtgehalte in een materiaal meten met elektroden die net onder het oppervlak van het te testen materiaal worden geplaatst. Deze sondes meten de onderlinge elektrische weerstand, dus als het watergehalte in het materiaal stijgt, gaat de weerstand omhoog.

multimeter is in hands of engineer in electrical cabinet. Adjustment of automated control system for industrial equipment control cabinets. electrician measures voltage by tester. multimeter is in hands of engineer in electrical cabinet. Adjustment of automated control system for industrial equipment control cabinets. electrician measures voltage by tester Testing Equipment  stock pictures, royalty-free photos & images

Pinloze vochtmeters worden gebruikt om de aanwezigheid van vocht te bevestigen. Met behulp van radiofrequenties bepaalt een pinloze meter de gemiddelde vochtigheid van een materiaal binnen de meetdiepte. De metingen van een pinloze meter zijn bedoeld om de aanwezigheid van vocht te bevestigen – later zult u een pinloze meter gebruiken om de bevinding te bevestigen en het werkelijke vochtgehalte te meten.

Penloze vochtmeters zijn niet-invasief en worden gebruikt om de aanwezigheid van vocht te bevestigen. Om er een te gebruiken, plaatst u een metalen sonde in het materiaal waar u vermoedt dat er vocht aanwezig zou kunnen zijn. Met behulp van radiofrequenties bepaalt een pinloze vochtmeter de gemiddelde vochtigheid van een materiaal binnen de meetdiepte – meestal tussen 1/8 en 1 inch diep. De metingen van een pinloze meter zijn bedoeld om de aanwezigheid van vocht te bevestigen; dit moet worden gevolgd door een daadwerkelijke meting met de pinloze meter, zodat u de resultaten kunt verifiëren en kunt bepalen hoeveel vocht er in uw materialen zit.

Een hygrometer

Beschouw een hygrometer als een digitale regenmeter. Het is ontworpen om waterdamp te meten, een meting die bekend staat als relatieve vochtigheid (RH). Het apparaat berekent de RV door de luchttemperatuur en de vochtigheid te meten. Waarom is een nauwkeurige hygrometer belangrijk tijdens een huis inspectie? Laten we zeggen dat uw inspecteur er een gebruikt om te bepalen of er al dan niet een vochtprobleem is binnen de muren van uw huis. Als het een hoge relatieve vochtigheid laat zien in gebieden die verder koel en droog zijn, kan er een probleem zijn. In dit geval is het tijd om dieper te graven met een pinloze vochtmeter.

Een hygrometer is een belangrijk onderdeel van een huisinspectie. Het controleren van de RV in een kamer of ruimte zal de aanwezigheid van vocht bevestigen of uitsluiten. Als u tijdens uw inspectie ziet dat een kamer een hoge luchtvochtigheid heeft, is dat een goede indicatie dat er een vochtprobleem kan zijn. De enige manier om het zeker te weten is door te testen op vocht met een pinloze vochtmeter.

Een alles-in-één meter’

Als u als inspecteur uw gereedschapskist wilt opvrolijken, kan een alles-in-één meter uw oplossing zijn. Met de voordelen van zowel pin-type en pinloze vochtmeters, als een hygrometer, besparen all-in-one meters ruimte in uw gereedschapskist. Met een alles-in-één meter kunt u met één instrument de volledige omvang van de aanwezigheid en het vochtgehalte in een ruimte meten.

Truck driver holding clipboard inspecting safety daily check the engine of semi truck Truck driver holding clipboard inspecting safety daily check the engine of semi truck Testing Equipment  stock pictures, royalty-free photos & images

Soms heb je een beetje extra hulp nodig. Dat is waar de Accu-Shot ES-1000 van pas komt. Deze alles-in-één meter combineert drie apparaten in één universeel instrument, waardoor u het gemakkelijker kunt meenemen en gebruiken. Dankzij de extra veelzijdigheid van de Accu-Shot ES-1000 kunt u de vochtigheid nauwkeuriger meten dan ooit tevoren, waardoor u meer controle hebt over uw projecten en op de werf tijd kunt vrijmaken voor andere taken.

Een warmtebeeldcamera

Een warmtebeeldcamera is een waardevol instrument om gebieden met mogelijk vocht of condensatie op muren, plafonds en vloeren te vinden. Een door vocht aangetast materiaal vertoont meestal koelere plekken waar vocht aanwezig is. Onder de juiste omstandigheden kunnen de warmtebeelden u leiden naar een potentiële bron van een vochtprobleem, dat later kan worden geverifieerd met een vochtmeter

De meeste gebouwen hebben verborgen gebieden die moeilijk te zien zijn, vooral wanneer ze buiten het bereik van uw gezichtsveld liggen. Een thermische camera is een instrument dat helpt bij het identificeren van warmte- of koudeplekken in elk materiaal. Het is een belangrijk onderdeel van het onderzoeksproces bij vochtproblemen, en geeft u een duidelijk beeld van wat er achter uw muren en plafonds gebeurt.

Reserveonderdelen/apparatuur

radio laboratory with electronic digital equipment Modern radio laboratory with electronic digital equipment. Selective focus. Testing Equipment  stock pictures, royalty-free photos & images

Net zoals het bij u hebben van een reserve vochtmeter als voorzorgsmaatregel tegen een defecte apparatuur, zorgt het bij de hand hebben van reserveonderdelen ervoor dat een inspectie door kan gaan. Reserveonderdelen zijn vooral belangrijk als u een gebouw bezoekt dat ontoegankelijk is voor voertuigen, of als u van plan bent meerdere gebouwen te inspecteren. Net zoals het bij zich hebben van een reserve vochtmeter als voorzorgsmaatregel tegen een defecte apparatuur, zorgt het bij de hand hebben van reserveonderdelen ervoor dat een inspectie doorgaat.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Onderzoek naar de vochtigheid in huis kan u op een aantal … interessante plaatsen brengen. Als u zich bevindt in een stoffige en vochtige kruipruimte, een zolder gevuld met opgeblazen isolatie, of een vervallen woning met pleisterwerk of baksteen dat afbrokkelt elke keer als u het aanraakt, dan heeft u waarschijnlijk een vochtprobleem. (U kunt ook schimmel hebben).

De waarheid is dat veel huizen verborgen vochtgerelateerde problemen hebben die schimmelgroei veroorzaken. Misschien weet u het al, of misschien vermoedt u het al een tijdje. Ontdek het echte verhaal met een professioneel vochtonderzoek. Wij inspecteren alle belangrijke onderdelen van het gebouw die bijdragen aan het binnendringen van water – zoals daken, muren, zolders, kruipruimtes en kelders – en geven u onze bevindingen in detail . . samen met aanbevelingen voor het corrigeren van eventuele problemen die we vinden.

Leave a Reply