Tech

7 stappen VR-rijsimulator ontwikkelen

Als u een plaats wilt veroveren op de markt van rijsimulators, is het eerste wat u moet doen de basisbeginselen kennen van het ontwikkelen van een VR rijsimulator. U zult een team van experts op dit gebied nodig hebben om uw visie waar te maken. Wij bij DevTeam.Space hebben de ervaring en vaardigheden om projecten als deze te voltooien. Bekijk onze portfolio voor details over ons eerdere werk.

Avontuurlijke assistent: Deze recreatie app brengt de kracht van het boeken van unieke outdoor adventure trips recht in de palm van je hand. De Recreatie App van DevTeam.Space is 24 uur per dag toegankelijk en stelt gebruikers in staat om op maat gemaakte excursies te boeken en zichzelf te vermaken terwijl ze op reis zijn. Ons team is trots op het leveren van een handige, avontuurlijke oplossing voor het avontuur zoekende publiek!

Een influencer marketing oplossing: Ontdek en ga de dialoog aan met sociale beïnvloeders in uw niche. van ervaren marketingprofessionals dat kleine bedrijven helpt te vertrouwen op influencer marketing voor klantenwerving en merkbekendheid.

Rever: Word lid van de gemeenschap van fietsers en mensen die houden van interessante routes, prachtige uitzichten en pittoreske plaatsen. Pimp je fiets, rij samen, leg een route vast, vind nieuwe vrienden. Deel een ervaring met andere motorrijders. Verbeter je leven door nieuwe mogelijkheden te vinden via de app.

DE GROEIENDE MARKT VAN RIJSIMULATOREN

De rijsimulator is een virtuele omgeving met een rijsimulatiesysteem voor auto’s. De simulatiebeelden kunnen worden gegenereerd met behulp van verschillende computertechnologieën. Het is dus niet alleen de visuele waarneming tijdens een simulatorsessie, maar ook het geluid en zelfs de geur die emoties opwekken en kunnen worden gebruikt om rijvaardigheid aan te scherpen. In een groot deel van de ontwikkelde wereld worden rijsimulatoren gebruikt bij de opleiding van bestuurders. Het voordeel van dit type rijopleiding is dat fouten zonder risico kunnen worden gecorrigeerd, zodat het een kans biedt om vertrouwen op te bouwen en om gedurende een bepaalde periode in eigen tempo te leren. Dit type simulator stelt bestuurders in staat hun vaardigheden te perfectioneren in omstandigheden met een laag risico, waardoor de kans op ongevallen afneemt. Veel bestuurders kunnen om verschillende redenen baat hebben bij rijsimulaties:

Het MarketsandMarkets-rapport voorspelt dat de wereldwijde markt voor rijsimulatoren zal groeien van $ 1,5 tot $ 2,1 miljard tegen 2025. Analisten voorzien een CAGR van 7,2% tijdens de periode 2021-2025. De verkoop van rijsimulatoren zal naar verwachting toenemen op gebieden zoals gezondheidszorg en onderwijs, samen met een groeiende vraag naar geavanceerde systemen die menselijke interactie mogelijk maken.

HOE MAAK JE EEN VR-RIJSIMULATOR?

Het ontwikkelen van een VR-rijsimulator is een betrokken project. Voer de volgende stappen uit:

Het eerste deel van uw project is het samenstellen van een klein team voor het grondwerk van uw project. Dit team moet worden geleid door de project manager (PM). Het team zou business analisten moeten hebben, en ook een software architect. Zij moeten helpen bij het definiëren van de scope van het project.

1 U moet de volgende gegevens aan dit team verstrekken:

Organisatorische strategische doelstellingen;
Inzichten in markt- en concurrentieonderzoek;
Gegevens doelgroep;
Use case, d.w.z. of je een VR-racegame een simulator voor training gaat aanbieden;
Prijsmodel, bijvoorbeeld betaald, freemium, enz.

2 Bekijk enkele van de meest populaire VR-rijsimulators

Je weet dat virtual reality de volgende doorbraak is in hoe we omgaan met computers en machines – maar je weet misschien niet dat, op dit moment, het bouwen van VR games makkelijker is dan ooit. Je hoeft geen expert coder te zijn om VR-ervaringen te bouwen – Unity is een engine die is ontworpen voor het bouwen van games en trainingstoepassingen, en het is gratis! Met Unity kun je ingebouwde VR-frameworks gebruiken om je op weg te helpen met industriestandaard besturingselementen. Probeer deze topsimulators uit om te zien wat er mogelijk is.

Woman wearing a VR headset at work Female engineer wearing a virtual reality headset at work to explore an upcoming mechanical engineering project. She uses her hands to manipulate and explore the finer details. simulator stock pictures, royalty-free photos & images

ASSETTO CORSA

In Assetto Corsa besturen spelers krachtige racewagens op circuits met echte uitdagingen. De game is beschikbaar op verschillende spelplatforms, waaronder computers. PS4-bezitters kunnen de game kopen via de PlayStation Store. Sinds september 2017 is het ook beschikbaar voor Sony PlayStation VR. Deze racevideogame is ontwikkeld door Kunos Simulazioni en uitgegeven door 505 Games. Het is zowel realistisch als uitdagend. Het spel vereist bijvoorbeeld dat spelers goederensturen en versnellingspooksets gebruiken om een realistische ervaring te krijgen alsof ze in het echt rijden.

PROJECTWAGENS

Project wagens is een racesimulator ontwikkeld door Slightly Mad Studios. Het spel is uitgekomen op mei 2015, 2 jaar nadat het werd aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo van 2013. Het spel heeft ondersteuning voor verschillende iteraties van de PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, en pc. Races worden gehouden op verschillende circuits uit een aantal landen, waaronder Australië, België, Canada, China, Duitsland, India, Italië, Japan en de Verenigde Staten om er een paar te noemen. Spelers kunnen kiezen uit een aantal voertuigen, variërend van diverse sedans tot diverse sportwagens.

IRACING VR

iRacing VR is een populair online racesimulatiespel. Spelers die in het bezit zijn van de Oculus Valve kunnen genieten van de VR modus. De omgeving is zo gemaakt dat spelers het gevoel krijgen dat ze achter het stuur van een echte auto aan het racen zijn. Het geluid is gespannen, en het geeft spelers het gevoel alsof ze zich daadwerkelijk in de race-omgeving bevinden. Ze krijgen een gevoel van beweging en snelheid met auto’s die snel langs hen heen gaan.

3 Maak uzelf vertrouwd met het rijke VR-ecosysteem

Profuse Instruments is de rijsimulator expert. Wij zijn er om u te helpen met uw VR rijsimulator project. Wij besteden ontelbare uren aan onderzoek, testen en het verzamelen van informatie over virtual reality en head-up display (HUD) units, stuurwielen, racepedalen en andere gerelateerde producten. Wij vertegenwoordigen fabrikanten van head-up display units zoals Auvisio,BensHUI, DDDD Industries, DrivingAce-Eggroll, DodoJuiceProteusVR en HiQVision; fabrikanten van stuurwielen zoals CalidusDrivingSimulator, Steering Wheel Evolution en Thrustmaster; fabrikanten van racepedalen zoals FlightSimulators, PedalBox en T3PA. Profuse Instruments´ rijsimulatoren maken uitsluitend gebruik van zelfontwikkelde VR software die speciaal is ontworpen voor voertuigsimulatoren. Wij hebben vele jaren ervaring in het ontwikkelen van simulator software om u een uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden zonder afbreuk te doen aan de veiligheid.

POPULAIRE VR-HEADSETS EN HEAD-UP DISPLAY (HUD)-EENHEDEN

Oculus Quest is een VR-headset die een nieuwe wereld opent van meer toegankelijke virtuele realiteit. Het verpakt de kracht van een VR gaming rig in een systeem dat je kunt oppakken en spelen zonder gebonden te zijn aan een ander apparaat. Hoewel hij standalone is, heeft hij toch voldoende kracht voor leuke en meeslepende games met twee touchcontrollers met hoge resolutie die speciaal zijn ontworpen voor virtual reality. De ingebouwde sensoren van de Quest volgen je bewegingen in de ruimte, zonder externe sensoren of camera’s.

4 Verzamel, documenteer en beheer de vereisten voor de voorgestelde virtual reality-rijsimulator

Het is van vitaal belang om de omvang van het project nauwkeurig te bepalen. Op die manier kunt u de budgetten en de planning met meer vertrouwen inschatten, de juiste oplossing implementeren en u een nauwkeurige ROI bezorgen. Verzamel Business Requirements Bij het verzamelen van business requirements moet met de volgende factoren rekening worden gehouden: 1. Hoe heeft de organisatie in het verleden projecten uitgevoerd? Wat waren de resultaten?

Asia lady wearing headset glasses of virtual reality gesticulating hand sitting on couch in living room at house. Asia lady wearing headset glasses of virtual reality gesticulating hand sitting on couch in living room at house. Stay at home covid quarantine, Re-imagining Reality, VR technology of future concept. simulator stock pictures, royalty-free photos & images

2. Wie zijn de beoogde gebruikers van uw systeem? 3. Wat zijn de tijdsdimensies van dit project? 4. Waar vindt al deze activiteit plaats? 5. Hoe zullen projecten en producten worden gecontroleerd? 6. Wat komt er kijken bij het aanpassen van een nieuw systeem voor uw organisatie of bedrijfstak? 7 . Zijn er afdelingsprocedures met betrekking tot dit project? Deze informatie zal u leiden bij het verzamelen van gegevens uit verschillende bronnen die zowel technisch als zakelijk georiënteerd zijn. U hebt rechtstreeks informatie verzameld bij mensen binnen uw organisatie van wie is vastgesteld dat zij specifieke rollen hebben voor die specifieke taak van het verzamelen van gegevens of vereisten: -De personeelsmanager -De financieel manager -De marketingmanager -De financiële afdeling -De chief operations officer -De verkoopmanager -De onderzoeksafdeling Het verzamelen van informatie uit meerdere bronnen die zowel technisch als zakelijk georiënteerd zijn, helpt ervoor te zorgen dat alle gebieden die door deze verandering worden beïnvloed, deze ontwikkeling zullen steunen

5 Kies de functies voor uw virtual reality-rijsimulator MVP

U bent een auto-rijsimulator ontwikkelaar en u staat op het punt om een VR-rijsimulator voor Porsche 911 te ontwikkelen. Hoe weet u of uw VR-rijsimulator zal slagen? Dat weet u niet, tenzij u het de echte Porsche 911-rijders vraagt. De grootste fout die VR-rijsimulatorontwikkelaars maken, is ervan uitgaan dat hun doelklanten gamers en racefanaten zijn. Dit is niet waar. Je doelklanten zijn gewone mensen.

De Leather Envelope iPad Case beschermt de slanke tablet van Apple en bergt hem op als de perfecte partner voor uw favoriete spullen. Deze slanke, nauwsluitende hoes is gemaakt van boterzacht eersteklas leer met een suède binnenkant om je apparaat te beschermen tegen dagelijkse stoten. De volledig omsluitende ritssluiting zorgt voor veiligheid en de ongelooflijk beschermende harde achterkant biedt 360 graden bescherming.

6 Selecteer een geschikte VR-ontwikkeltool om uw VR-rijsimulator te bouwen

De EquipmentVR SDK werd aanvankelijk ontwikkeld door fabrikanten van apparatuur om 3D-modellen van hun producten te maken, maar is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het VR-ecosysteem. De Equipment Software Developer kits (SDK) die door fabrikanten van apparatuur worden geleverd, worden bijna universeel gebruikt in de hele industrie, en hebben de ontwikkeling veel gemakkelijker gemaakt.

7 Breng de laatste hand aan het projectplan om een ​​virtual reality-rijsimulator te maken

Het afronden van een technologieproject met alle vereiste functies, en het voldoen aan alle gespecificeerde vereisten kan moeilijk zijn. Daarom gebruiken wij een gestructureerde aanpak die projectplanning en -analyse, bronschatting, een technologieroutekaart en documentatie combineert om u te helpen met succes toepassingen te ontwikkelen op een greenfield project, of bestaande aangepaste toepassingen te migreren naar nieuwe platforms.

Zodra u het probleem hebt geïdentificeerd en de SMART-doelstellingen voor een project hebt vastgesteld, moet u de goedkeuring krijgen van de belangrijkste belanghebbenden. Dit is de eerste fase van een goed gestructureerd projectmanagementproces. U moet uw zaak presenteren en goedkeuring vragen aan de belanghebbenden van het project om het project van start te laten gaan. Als de vereiste goedkeuringen er zijn, kunt u beginnen met de implementatie van een effectief change management proces dat u in staat zal stellen uw projectplan soepel uit te voeren.

Leave a Reply