Uncategorized

Hoe u reddingsvesten kunt kopen en de beste deals kunt krijgen

Je weet nooit wanneer je je sidekick moet reddingsvest. Als je een hond hebt, dan lijken ze altijd aan je zijde te staan. Of misschien woon je ergens waar de sneeuw en moet je warm blijven zonder de extra activiteit van het uitlaten van je pup in laarzen. Wat het scenario ook is, het is altijd fijn om een ​​set reservekleding te hebben die gemakkelijk aan en uit te trekken is als je met je huisdier op pad bent. Het beste is dat je de deur niet uit hoeft zonder ze!

Een hondenjas zal voor veel mensen zijn, maar niet iedereen kan ‘s nachts een outfit opnemen en de volgende ochtend de deur uitgaan zoals normaal. Als dit jou ook beschrijft, bekijk dan deze best beoordeelde hondenjassen die jullie beiden warm en droog houden!

WELKE REDDINGSVEST DRAAG JE VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN ACTIVITEITEN

PERSOONLIJKE WATERCRAFT EN WATERSPORT

Reddingsvest type III hebben een inherent drijfvermogen en worden aanbevolen voor waterscooters en watersporten zoals tubing, wakeboarden, wakesurfen, jetskiën en waterskiën. Ze zijn robuust en ontworpen met meerdere gespen en sluitingen om ze veilig te houden na een botsing met het water.

MOTORBOOT CRUISEREN

Comfort is de sleutel – kies een reddingsvest dat je de hele tijd op het water wilt dragen. Bovenstaande watersportreddingsvesten zijn ook perfect om mee te varen in een open motorboot. Als je iets minder opvallend wilt, zijn hier een paar geweldige opblaasbare opties voor 16 jaar en ouder:

Als je de boot bestuurt en een van deze onopvallende opties hebt gekozen, raden we je ten zeerste aan om de SL Automatic (ofwel Advanced of Basic) PFD te gebruiken in combinatie met een motoruitschakelapparaat. Met deze opstelling wordt uw reddingsvest automatisch opgeblazen EN wordt uw boot automatisch uitgeschakeld als u onverwacht wordt uitgeschakeld, wat iedereen op elk moment kan overkomen.

STAAND PADDLEBOARD (SUP)

Net als kajakken, vereist paddleboard een vrij breed bewegingsbereik, dus een laag profiel en comfort zijn de belangrijkste kenmerken. Voor beginnende peddelaars zijn de eerder genoemde stijlen in de motorboot- en kajaksecties geweldige opties. Voor meer ervaren marskramers zitten gordelpakketten comfortabel om de taille en bieden ze een van de laagste beschikbare profielopties. Dit is vooral geweldig voor afstands- en racetraining waarbij slagtechniek maximale bewegingsflexibiliteit vereist is. Als je niet zeker weet of het gordelpakket geschikt voor je is, lees dan zeker deze geweldige samenvatting van Paddle Examiner.

VISSEN

Vissersvesten moeten op elk vaartuig comfortabel ontworpen en alle bewegingsvrijheid en mobiliteit mogelijk maken die nodig is voor het werpen en oprollen. Sommige vestopties zijn uitgerust met zakken en gespen om je visgereedschap en accessoires in op te bergen.

HOE JE REDDINGSVEST MOET PASSEN

Uw reddingsvest moet comfortabel aanvoelen en passen bij uw specifieke wateractiviteit.

  1. Controleer de beoordelingen van de fabrikant voor uw maat en gewicht.
  2. Zorg ervoor dat het reddingsvest goed is geritst en/of vastgegespt.
  3. Controleer de pasvorm van uw armen boven uw hoofd te heffen terwijl u het reddingsvest draagt ​​​​en vraag een vriend om de bovenkant van de armopeningen vast te pakken en voorzichtig omhoog te trekken. Schuif hem omhoog, dan is de jas te groot.
  4. Zorg ervoor dat uw reddingsvest goed voorbij is zonder mogelijke ruimte boven de opening en dat het reddingsvest niet over uw verwante gezicht omhoog kruipt. Een goede pasvorm in deze gebieden laat zien dat het reddingsvest goed verleden is.

Je moet ook oefenen met bewegen met het vest aan. Als je een reddingsvest koopt voor paddleboarden, oefen dan met het maken van de peddelbeweging om er zeker van te zijn dat je de juiste bewegingsvrijheid hebt die nodig is. Als uw vest te los zit, brengt u uzelf mogelijk in gevaar als u op het water bent.

Het is ook belangrijk om het juiste reddingsvest te dragen voor uw leeftijd en maat:

  • Reddingsvesten voor volwassenen: Meestal geschikt voor iedereen van meer dan 90 lbs, met maten die variëren per gewichtsbereik.
  • Reddingsvesten voor baby’s: dit zijn reddingsvesten die zijn ontworpen voor baby’s met een gewicht tot 30 kilo. Ze zijn vaak gemaakt met een kortere snit en een eenvoudig ontwerp om de veiligheid van uw soort te garanderen.

ANDERE BELANGRIJKE HERINNERINGEN

  • Zorg ervoor dat uw reddingsvest wordt bevestigd door de Amerikaanse kustwacht.
  • Controleer nogmaals of uw reddingsvest geschikt is voor uw favoriete wateractiviteiten. Lees het etiket!
  • Neem de tijd om je zorgen te maken over een goede pasvorm. Een te groot of te klein reddingsvest kan verschillende situatieproblemen veroorzaken.

Neem voor meer informatie contact op met de tijdelijke wetshandhavingsinstanties op zee.

Leave a Reply