Opinion

Waarom zijn Cadeaus voor haar nodig in een relatie 2021?

Cadeaus zijn een geweldige manier om je partner te laten zien hoe speciaal ze voor je betekenen. Je hoeft geen dure of ingewikkelde cadeaus te maken, want soms de simpelste Cadeaus voor haar kan meer zeggen dan woorden ooit zouden kunnen!

In veel gevallen wanneer paren krijgen in relaties is het vaak omdat een persoon in het bijzonder is aangetrokken andere en wil ze voor zichzelf – dus waarom niet beginnen op gelijke voet? Een kleinigheidje is al genoeg om je er lang aan te herinneren dat het niet gaat om een toevallige ontmoeting, maar om een exclusieve relatie die het waard is om tijd in te investeren om haar/zijn waardering te tonen met attente gebaren.

 

Respecteer de liefdestaal van je partner is belangrijk:

Mensen denken vaak dat de manier waarop ze hun liefde voor een ander uitdrukken de enige manier is, maar soms hebben mensen verschillende talen. Sommigen hebben behoefte aan woorden van bevestiging of daden van dienst van hun partners, terwijl anderen liever geschenken ontvangen als een indicatie dat iemand genoeg om hen geeft om na te denken over wat dingen beter zou maken in het leven.

 

Er zijn mensen die hun affectie uiten door gratis cadeautjes weg te geven zonder iets anders terug te verwachten dan dankbaarheid (een “liefdesbom”); dit is echter niet alleen omdat deze mensen hebzuchtig zijn – het wordt door onderzoekers van de Binghamton University gezien als meer onbaatzuchtig gedrag tegenover anderen, waarbij je geen materiële winst wilt behalen uit gegeven vriendelijkheid.

 

Een gedachte die telt:

Laten zien dat je aan je partner denkt is essentieel voor een gezonde, sterke en vertrouwensvolle relatie. Geschenken zijn nodig omdat ze vaak laten zien dat we aan de persoon in onze gedachten hebben gedacht – of het nu gaat om iets simpels (en betaalbaars!) als nieuwe sokken kopen bij Target zodat hij ze kan dragen als hij door de stad loopt; kaartjes kopen om een geweldige band live te zien spelen in hun eigen woonplaats; samen thuis eten koken na het werk! Of zelfs meer extravagante keuzes zoals het sturen van boodschappen tijdens die weken waarin al het andere overweldigend lijkt maar het leven nog steeds doorgaat.

 

Herinneringen maken door Cadeaus voor haar:

Een cadeau kan jarenlang een herinnering zijn nadat je het hebt gegeven. Praat met je ouders of je grootouders. Vraag naar de snuisterijen in hun huizen en de kerstballen in hun juwelendoosjes. Je zult verhalen horen over hoe je grootvader je grootmoeder die Cracker Jack-ring gaf na hun eerste date. Een gedroogde rozenknop, een bedelarmband, een Pop Funko-figuur – het zijn allemaal kleine cadeautjes, maar als ze op een geschikt moment worden gegeven of als ze een speciale herinnering naar boven halen, dan blijven ze nog lang belangrijk voor de ontvanger.’ ben gegeven.

 

Uw waardering aan haar tonen:

Je partner tonen dat je om hem geeft en hem laten weten dat hij gewaardeerd wordt, kan zo simpel zijn als hem een cadeautje geven op de verjaardag van ons eerste afspraakje. Of een etentje in hun favoriete restaurant! Het is niet nodig om de bank te kraken of overdreven te doen – denk gewoon aan wat dingen beter zou maken tussen twee mensen in een toch al prachtige relatie.
Een attent gebaar gaat veel verder dan iets duurs ooit zou kunnen hopen.

 

De gevoelens uiten wanneer woorden niet veel zullen doen:

Woorden kunnen je soms in de steek laten. Je weet misschien niet wat je moet zeggen of hoe je je gedachten moet verwoorden, dus in plaats van te spreken of een boodschap op te schrijven voor degene die het belangrijkst is in je leven, geef je hem of haar iets dat liefde uitdrukt: symbolische beelden met emotioneel gewicht door herinneringen aan gedeelde ervaringen vanuit het oogpunt van de ander. Een geschenk hoeft niet altijd woorden te hebben; het gaat erom waardering te tonen door geschenken te geven die alleen betrekking hebben op ons eigen persoonlijke leven.

 

Iets speciaals met haar vieren:

Speciale gelegenheden worden nog gedenkwaardiger als ze een geschenk bevatten. Vergeet niet de belangrijke gebeurtenissen, zoals jubilea en verjaardagen. Je kunt ook andere speciale gelegenheden vieren, zoals de verjaardag van je eerste kus of je verloving. De sleutel is om je partner iets zinvols te geven. U kunt bijvoorbeeld uw jubileum vieren met het cadeau van wijnglazen en een fles favoriete vintage van uw partner. Je kunt ook ervaring cadeau doen door een ballonboog voor hen te maken op hun verjaardag.

 

Excuses met een geschenk!

Laten we dit voorafgaan door te zeggen dat je je nooit moet verontschuldigen met alleen een geschenk. Een verontschuldiging vereist actie, dat is waar, maar je acties moeten meer inhouden dan het geven van geschenken. Zonder actie is een verontschuldiging gewoon iets wat je zegt. Als je alleen een cadeau geeft zonder na te denken over je gedrag, naar je partner te luisteren en veranderingen aan te brengen, dan is het cadeau niets meer dan een pleister. Dat gezegd hebbende, je kunt een verontschuldiging aanvullen met een geschenk. Ga niet overboord, maar overweeg om je partner een teken te geven dat laat zien dat je probeert te herstellen wat er mis is gegaan.

 

Alleen vanwege haar geven:

Er hoeft geen reden te zijn voor een gift. In een vertrouwende, langdurige relatie geven partners om elkaar. Ze luisteren naar oppervlakkige opmerkingen over iets dat hun partner leuk zou vinden. Ze verrassen hun geliefden zonder enige reden. Je kunt je partner een cadeautje geven omdat het een woensdag is. Onthoud dat de gedachte ertoe doet.

Hopelijk denk je nu een beetje anders over het geven van geschenken. Laat je niet vangen door te denken dat je een fortuin moet uitgeven aan cadeautjes. Kleine, attente geschenken zijn net zo belangrijk als de grote.

 

Enkele coole cadeaus voor haar! en waar te koop?

Hier zijn enkele coole cadeaus om haar te geven met of zonder enige reden om de liefde voor haar en de zorg die je voor haar hebt uit te drukken. je kunt deze link volgen om de beste cadeaus voor haar te kopen

 

 

 

Leave a Reply