Opinion

Gratis bankrekening en top 6 voordelen?

Nederland is een prachtig land, maar het kan ontmoedigend zijn om erheen te verhuizen en het proces van expatriate worden te beginnen. Een belangrijk deel van het leven in Den Haag (of ergens anders) als een Engels sprekende met geen kennis of ervaring in het buitenland zou zijn om te beslissen welke gratis bank u zult gebruiken voor uw rekeningen – we hebben tenslotte allemaal geld nodig! De beste manier om dit probleem te omzeilen? Bekijk onze handige gids over waar Nederlanders heen moeten als ze advies over hun financiën willen van iemand die weet hoe het zit. De beste manier om meer geld te besparen is door de juiste bankrekening te kiezen. Een gratis Bankrekening fee betaalrekening kan u helpen om vervelende maandelijkse en jaarlijkse kosten te vermijden die een aspirant-spaarder in hun spoor kunnen stoppen, dus voordat u een aanvraag indient voor een financieel product, zorg ervoor dat het goed zal werken met uw budget! Aan de studentencreditcard van ING zijn geen maandelijkse kosten verbonden zolang je inkomen onder 70% van het Nederlandse BBP per jaar blijft, terwijl ABN AMRO eist dat aanvragers minder dan 100k gulden per jaar verdienen voordat goedkeuring wordt verleend. Amerikanen verafschuwen het betalen van maandelijkse servicekosten omdat er geen uitzonderingen zijn – dit omvat dingen zoals het handhaven van minimumsaldi tenzij vooraf goedgekeurd door uw.

gratis bankrekening

Waar moet je op letten bij het kiezen van een bankrekening?

Het kan moeilijk zijn om een bankrekening te openen in Nederland als u niet uit deze contreien komt. Maar maak u geen zorgen! Als internationale nieuwkomer zijn er volop mogelijkheden en flexibiliteit voor alle soorten mensen zoals wij: immigranten, expats die terugkeren na een verblijf in het buitenland of gewoon Nederlandse ingezetenen die hebben besloten dat het ergens anders beter voelt dan waar ze oorspronkelijk vandaan komen (dat kan ik niemand kwalijk nemen). Er is echter één belangrijke factor die meespeelt bij het openen van je eerste financiële instelling hier – of het nu gaat om een klein startend bedrijfje dat draait op twee laptops onder

 

Klopt het dat Nederland gratis banken heeft?

De meeste bank in Nederland vragen een kleine vergoeding om een rekening bij hen te hebben. Digitale banken zoals bunq geven hun klanten gratis Bankrekeningen, maar brengen kosten in rekening voor betaalpassen en andere functies die erbij horen; dit komt omdat ze ergens geld vandaan moeten halen – gebruikerskosten aan de ene kant of investeringen door middel van leningen (rente) aan de andere kant.

gratis bankrekening

Hoe maak ik een gratis bankrekening aan?

Ten eerste moet u uw nieuwe  gratis Bankrekeningen op de hoogte brengen van de overstap. Zij zullen dan coördineren met uw bestaande om het te laten gebeuren soepel en zonder gedoe voor beide betrokken partijen! Als alternatief kunnen zij u stap voor stap instructies geven over hoe u dit zelf thuis kunt doen – verduidelijk altijd alle vragen voordat u verder gaat, zodat u later geen problemen krijgt bij het overschrijven van rekening A-Z, nogmaals bedankt

Overstappen van bank is eenvoudig omdat er niet veel coördinatie tussen de partijen nodig is; ik zou echter afraden om een gratis Nederlandse gratis Bankrekeningen te nemen (die bestaat wel).

 

Voordelen van een gratis bankrekening

Het openen van een betaalrekening Or gratis rekening is een belangrijke beslissing. Zelfs als u er al een heeft, moeten de juiste voordelen tegen de juiste prijs zwaar meewegen wanneer u overweegt over te stappen naar een andere bank of uw eerste bank naar keuze te kiezen. Krediet unies bieden gratis betaalrekeningen voor hun klanten die geweldige alternatieven zijn voor banken met vergelijkbare diensten en tarieven – overweeg dit voordat u zich ergens anders aanmeldt!

1. De laagste kosten

Een van de meest frustrerende onderdelen van het hebben van een betaalrekening is wanneer je kosten in rekening worden gebracht voor het hebben van een rekening! De gemiddelde grote gratis Bankrekeningen $9 per maand voor “niet-rentedragende”, of gewoon basis, rekeningen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, geven ze ook nog zoiets als “spaargeld” uit, dat ook geld kan kosten – maar alleen onder bepaalde omstandigheden, zoals het aanhouden van ten minste $500 op een deposito het hele jaar door (zelfs tijdens vakantieperiodes) zonder opnames te doen; anders beginnen dit soort kosten vrij snel op te lopen en kan het moeilijk worden om veel meer te sparen dan wat elke maand nodig is…

 

2. Kredietscore niet vereist

In de concurrerende financiële omgeving van vandaag is het belangrijker dan ooit om een goede credit score te hebben. Dat gezegd hebbende, als u te kort komt met uw scores als gevolg van recente delinquent of afwijkende rapporten in het bestand bij de drie grote bureaus – Equifax (krediet geschiedenis), TransUnion (financiën). U kunt zich tot ons wenden voor ondersteuning bij het heropbouwen/opkrikken ervan, zodat zelfs die verouderde rekeningen geen belemmering vormen voor toekomstige kansen!

gratis bankrekening
gratis bankrekening

3. Fijnere rentetarieven

Als de financiële coöperatie waar u terecht kunt voor al uw behoeften, bieden kredietunies lagere tarieven voor leningen en spaartegoeden dan de meeste gratis Bankrekeningen. En dat is nog niet alles! Kies uit gratis betaalrekeningen waarmee u geld op een rekening kunt zetten zonder dat u rente of kosten hoeft te betalen – net zoals zij doen bij het storten van geld door nieuwe leden.

 

4. Cashback Goede tijd

Een mythe die blijft bestaan over kredietverenigingen is het idee dat het gierige, anti-sociale organisaties zijn. De waarheid: bij Copper State Credit Union kunt u cash back verdienen bij de meeste aankopen en als dat nog niet genoeg is, bieden hun kaartprogramma’s uitstekende beloningen! Bijvoorbeeld CardCash geeft leden tarieven tussen 1% – 5%, afhankelijk van hoeveel geld U uitgeeft; terwijl 0% intro periodes 15 dagen of langer duren (iets nog beter dan gratis!)
bieden ook beveiligde kaarten om goede gewoonten op te bouwen, evenals consolidatie lijnen die leners toegang geven tot meerdere leningen om lagere maandelijkse afbetalingsbedragen te bereiken – en dit alles zonder jaarlijkse kostenverplichtingen

 

5. Geen maandelijkse servicekosten

Onze gratis betaalrekening vraagt geen maandelijkse kosten, wat betekent dat u geld kunt besparen door te besparen op bankkosten.
Een standaard vergoeding wordt vaak opgelegd wanneer een individu een eigen financiële instelling onderhoudt en het varieert meestal van $0-$25 per jaar voor elke bestaande deposito plek op uw naam bij dat specifieke bedrijf – maar bij ons zijn er geen voorwaarden aan verbonden! Dus wat krijg ik? Onbeperkt privileges om cheques uit te schrijven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kosten voor onvoldoende saldo of geretourneerde cheques, omdat we ze automatisch elektronisch terugbetalen als ze niet binnen 24 uur na acceptatie zijn vrijgegeven via online banking software (plus 90 dagen of meer na de transittijd). En dit alles is verpakt in één geweldig laag tariefpakket dat geduldig afwacht

 

6. Klantvriendelijk beleid

Onze financiële coöperatie zonder winstoogmerk is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice met een persoonlijke benadering. Wij willen dat u, onze leden, om gelukkig te zijn, dus als op enig moment tijdens uw ervaring met ons of na lid te worden voor gratis betaalrekening diensten – we zullen gaan uit van de weg net als wat er gebeurd is vorige week toen dat geld werd genomen als gevolg van een toevallige debetstand?! Dat klopt – geen vragen gesteld!

 

Als u op zoek bent naar een rekening die uw geld beloont met geen kosten, geen saldo-eisen en ondersteuning van een toegewijd team, dan is een gratis Bankrekeningen misschien de moeite waard om nog eens te proberen.

Leave a Reply