OpinionSchoonheid

Steil haar zonder warmte 2021

Steil haar zonder warmte Als je net als ik lang, krullend haar hebt dat graag pluist in de zomerhitte, dan is deze post iets voor jou! Mijn krullen zijn zo hardnekkig en meestal geef ik ze na een dag of twee al op. Maar er is hoop: door deze vijf producten te gebruiken, heb ik mijn krullen al minstens drie dagen langer in model kunnen houden dan normaal. Deze producten doen ook wonderen voor mijn zachte golven!

Wat gebruik jij om je krullen er fris uit te laten zien? Wat is jouw geheim? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Steil haar zonder warmte

Tips voor Steil haar zonder warmte:

Föhn met koude lucht

Als je op zoek bent naar een snelle, makkelijke manier om je haar glad te strijken zonder product of een strijkijzer te hoeven gebruiken, probeer dit dan eens! Föhn alle haren aan één kant langzaam en beweeg continu van de haaraanzet naar de haarpunten met ijskoude lucht uit de douchekoppen van goedkope hotels. Verdeel het haar zoals gewoonlijk in secties, ga dan snel tussen elke individuele sectie door er zachtjes aan te trekken en föhn het haar opnieuw tot het glad en glanzend is – maar besteed NIET TE VEEL TIJD aan het werk in de buurt van waar het haar de hoofdhuid raakt, want als je dat overdrijft, versterk je alleen maar de zichtbare tekenen die zeggen “Overprocessed”

Wikkel je haar op

Om je haar in een elegant kapsel te krijgen, hoef je geen warmte te gebruiken. Een populaire methode is “hair wrapping”, waarvoor je bobby pins nodig hebt en ofwel satijnen sjaaltjes voor zijdezachtere resultaten of tulbanden gemaakt van zelfklevende stof zoals nylon materiaal dat kan worden gedragen wanneer het niet wordt gebruikt (ook bekend als “rollers”). De techniek bestaat uit slechts vier stappen: zet een favoriet kapsel vast met drie inch lange rolklemmen op ongeveer ooghoogte; bevestig ze beginnend bij de uiteinden naar boven tot je het punt bereikt waar ze samenkomen over één kant – laat ruimte tussen elke klem zodat het later gemakkelijk los te maken is als dat nodig is!

Rol met plastic rollen

Je bent op zoek naar een nieuw kapsel, maar je wilt je niet bezig houden met al dat gedoe. Gelukkig heeft onze website alles, van klassieke coupes en kleuren tot maffe kapsels in elke denkbare stijl! Vandaag hebben we het over krulspelden – gebruikt door veel vrouwen op social media die hun krulpatroon net zo willen als dat van hen: lang en golvend met veel volume en glans… Maar maak je geen zorgen; dankzij este plastic schoonheid al aan elkaar gelijmd geen warmte nodig is dus installatie duurt minder dan vijf minuten vanaf het begin

 

Geen woorden woordelijk herhalen

Gebruik producten die zijn ontworpen om het haar recht te trekken

Een nieuwe beautytrend is het natuurlijke kapsel. Steil of niet, het is de moeite waard om te experimenteren met producten die ontworpen zijn om je lokken te verzachten! Gladmakende serums kunnen krullende lokken een laagje geven en ze gladder maken, terwijl krulvormende gels ervoor zorgen dat elke krul de hele dag blijft zitten zonder achteraf als een gek te gaan kroezen

Mijn vriend vertelde me vandaag over dit geweldige ding dat “krullend haar” heet; nu wil ik dat jullie ook meedoen, want wie houdt er niet van knikken aan het einde van hun koninklijke koord? Dus wat hebben we nodig voor deze slechte jongens (het antwoord: absoluut niets), maar er zijn een aantal dingen voordat we meteen in het wassen van onze lokken springen – namelijk eerst weten welk type het beste bij ons past

Met nat haar slapen

De volgende keer dat u zich lui en onhandig voelt, vergeet dan niet de rustgevende effecten van een zijden kussensloop. Gemaakt van 100% zuivere satijnstof zonder dat er draden of spelden aan te pas komen bij de productie! Deze ingenieuze verbinding kan de wrijving op je huid verminderen en tegelijkertijd de strengen gladder maken voor een ongelooflijke nachtrust elke dag – net als magie (geen grapje).

Probeer een haarmasker

Deze zelfgemaakte diepe conditioner behoedt je haar voor de schade van te veel bezoekjes aan de kapper. Breng rauw ei, manuka honing of avocado aan in de vorm van een masker en laat het 20 minuten zitten terwijl je iets anders doet, zoals een warme douche nemen! Je kunt ook opgewarmde kokosolie gebruiken, eventueel samen met amandelolie, om zachtjes in te masseren in vochtige lokken voor het slapengaan (deze hack niet uitvoeren als ze nat zijn). Met deze verzorgingshacks zorgen we ervoor dat onze mooie lokken het hele jaar door gezond blijven. Wacht maar tot ze in de lente zien wat er gebeurt!

Essentiële oliën aanbrengen

Anekdotisch gezien zijn sommige essentiële oliën beter dan andere om weerbarstig haar in toom te houden. Onderzoek heeft aangetoond dat kokosolie de cellen van de follikels binnendringt en ze ontvankelijker maakt voor stylingproducten zoals rollers of krulspelden; warm het op door het eerst tussen de handen te wrijven als dat nodig is, zodat alle gebieden gelijkmatig worden blootgesteld!

Borstel nat haar tot het droog is

Als je klaar bent met het wassen van je haar, zorg er dan voor dat je het droogt met een borstel of kam. Laat de krullen zo lang mogelijk zitten voordat je ze losmaakt door te borstelen en aan elke krul te trekken tot er alleen nog maar rechte lokken over zijn! Je kunt dit desgewenst ook staand doen; houd er echter rekening mee dat er waarschijnlijk meer borstelbewegingen zullen zijn dan wanneer je gewoon zit te niksen, dus maak een verstandige keuze tussen deze twee methoden (en beslis of snelheid van belang is).

Draai het haar in een knot

Dit is een makkelijke manier om je haar te krullen als je steil of een normale textuur hebt. Doe het in een paardenstaart, maak de uiteinden van elke lok nat en draai ze alsof ze omwikkeld zijn met een soort elastiekje voordat je deze chignon top vastmaakt met een ander stuk waardoor hardnekkige golven extra houvast krijgen! Laat het een nachtje zitten voor het gewenste resultaat en borstel het dan voorzichtig uit – en al die kroesjes zullen weer verdwenen zijn!

Wikkel nat haar stevig vast

We hebben allemaal die ene vriendin die alles met haar kan doen. Vlechten, knotjes en gevlochten opsteekkapsels zijn maar een paar van hun vele vaardigheden! Als je een undone look wilt zonder veel moeite, maar toch graag een losse textuur wilt als het tijd is om je haar uit te doen, laat hen dan zien hoe het moet in deze makkelijke DIY: Kam de natte lokken vanuit de scheiding naar het midden (of verdeel ze in twee delen indien gewenst) Breng een zware conditioner aan op de haaraanzet. Zodra het haar volledig bedekt is, verdeel je het gelijkmatig en stevig naar beide kanten. Trek het haar zachtjes strak aan de uiteinden

Leave a Reply