Fitness

3 Weken afslankstrategie! Best e en snelle manier om te verminderen?

Weken afslankstrategie De 3 Weken Gewichtsverlies Strategie is een dieet en workout plan ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen in 3 weken. Dit systeem omvat een online gids, een maaltijdplanner en trainingsvideo’s. Het plan begint met een detox week waarin je suiker en gluten uit je dieet verwijdert. Daarna volgt een koolhydraatarme fase, waarin je gezonde vetten eet zoals avocado, kokosolie, zalm, olijfolie, walnoten etc., gevolgd door een koolhydraatrijke laadfase in de weekenden wanneer je vrij bent van werkverplichtingen. Tot slot is er de onderhoudsmodus om die kilo’s eraf te houden nadat je ze kwijt bent!

 

Weken afslankstrategie

3 Weken afslankstrategie:

 

Minder geraffineerde koolhydraten

Het drinken van 8 glazen water kan u helpen gewicht te verliezen! Door 1,5 liter per dag te drinken, verbrand je 17.400 extra calorieën – dit betekent dat het drinken van slechts één kop per sessie gedurende 12 weken (of ongeveer 20 pond) genoeg zou zijn om 5 stevige pond af te vallen in de tijd die de meeste mensen nodig hebben om ontbijttoast en koffiemokken klaar te zetten. Het Journal of Clinical Endocrinology rapporteert over voordelen geassocieerd met een verhoogde vochtinname; het drinken van meer dan 2 standaard kopjes tegelijk is aangetoond door onderzoekstudies uitgevoerd binnen peer-reviewed tijdschriften zoals PubMed Commons of JCI Insight Journals nu meer dan 10 jaar geleden, om te resulteren 4

 

Zeg nee tegen suiker

De makkelijkste manier om af te vallen is door honingwater te drinken op een lege maag. Dit drankje helpt je niet alleen dat vervelende laagje ongewenst vet rond je middel te verwijderen, maar laat het lichaam ook al die vitamines opnemen voor een sterker immuunsysteem – in minder dan 5 minuten!

 

Vermijd dressing en jus

De makkelijkste manier om af te vallen is door honingwater te drinken op een lege maag. Het drankje helpt je niet alleen om vet kwijt te raken, maar het laat je lichaam ook vitaminen opnemen en het immuunsysteem versterken, en dat alles in minder dan vijf minuten!

 

Verhoog je vezelinname

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hele leven een film is? Het is vreemd, maar sommige mensen brengen hun nachten door met het kijken naar films of series. Als dat klinkt als iets om je mee bezig te houden – let op! Een recente studie heeft aangetoond hoe gebrek aan slaap niet alleen kan leiden tot gewichtstoename en veranderingen in het voedingshormoon (leptine), maar nog verrassender; een toename van honger-inducerende ghreline evenals een minder bevredigende verzadigingsfactor leptine (beide hormonen beïnvloeden de eetlust). Met andere woorden: als we niet genoeg uren rust krijgen, zal ons lichaam anders reageren dan wat het gewend is, wat betekent dat als er iets is waar iemand controle over wil hebben, het zijn eetlust is!

 

Portie uw maaltijden

101 Redenen waarom u zou moeten proberen te trainen met lichte gewichten

Een paar jaar geleden was afvallen een uitdaging. Tegenwoordig zijn er veel manieren om het te doen en de meest gebruikelijke is elke dag urenlang sporten terwijl je zo weinig mogelijk voedsel eet zodat je lichaam eindelijk al die calorieën kan kwijtraken door ze op te slaan zodat je er geen vetcellen meer aan overhoudt-klinkt dit bekend in de oren? Maar als we een nog snellere manier willen dan alleen diëten, laat me je dan vertellen over nog iets: trainen met lichte gewichten!  Uit een onderzoek is gebleken dat het ontwikkelen van spieren de stofwisseling verhoogt, waardoor mensen extra calorieën verbranden zonder dat ze hun gebruikelijke hoeveelheid gedurende de hele dag hoeven te verhogen; bovendien zullen ze er geweldig uitzien als ze dat doen.

 

Vermijd bewerkte voedingsmiddelen

Je hebt waarschijnlijk gehoord dat gewichtsverlies voor 70% afhangt van dieet en voor 30% van lichaamsbeweging. Maar als je een effectievere manier wilt om kilo’s kwijt te raken, probeer dan eens te gaan wandelen met lichte gewichten! U kunt elke dag van de week stevige wandelingen maken of traplopen terwijl u uw spieren verstevigt zodat ze overeenkomen met die vrouwen (of mannen) die er geen probleem mee hebben om bewonderaars van overal aan te trekken alleen omdat hun lichaam er goed uitziet in welke kleren ze ook dragen.

 

Vermijd drankjes

Kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen in de vorm van suiker zijn wat veel mensen gebruiken als ze snel willen afvallen. Maar is het echt de moeite waard om je gezondheid op te offeren? Uit een studie in Journal Of Food And Nutrition blijkt dat mensen die light frisdrank drinken na verloop van tijd niet alleen meer buikvet aanmaken, maar ook een hoger cholesterolgehalte hebben dan mensen die helemaal geen light frisdrank drinken! Dus als je betere resultaten wilt voor je taille moet je in plaats daarvan water drinken – al is het maar één glas per dag drinken kan een verschil maken tussen er goed uitzien naakt versus muffin top-vrij.

 

Kunstmatige zoetstoffen en conserveringsmiddelen in frisdrank kunnen leiden tot gewichtstoename

 

Oefening is een must

Het is belangrijk om rekening te houden met de drie macronutriënten bij het zoeken naar een ideaal lichaamstype of -maat, maar het is van vitaal belang dat je je ook concentreert op andere factoren zoals portiecontrole. In onze snelle wereld kan het gemakkelijk zijn om te eten wat goed voelt zonder na te denken over hoeveel calorieën er worden toegevoegd wanneer we bepaalde voedingsmiddelen met een hoog koolhydraatgehalte te veel eten, wat er uiteindelijk toe kan leiden dat we aankomen als we niet goed opletten!

 

Een gezond dieet moet altijd op de eerste plaats komen, omdat dit helpt je huidige gewicht te behouden en jezelf voldoende energie geeft voor dagelijkse activiteiten; er zijn echter extra dingen die ieder mens nodig heeft naast evenwichtige voeding, zoals zelfverzorgingspraktijken (eek), lichaamsbeweging.

 

Inclusief eiwit

Vezels zijn een groot koolhydraat dat we niet kunnen verteren en absorberen. Ze helpen bij het afbreken van vet in korte-keten vetzuren, die vervolgens worden gebruikt door goede darmbacteriën om meer energie voor je te creëren! Een studie heeft aangetoond dat mensen met een gevarieerd microbioom een lager risico op buikvet hebben, dus voldoende vezels zijn ook goed voor je taille!

 

Ga slapen!

Salade moet niet overgoten worden met sauzen of dressings. Sauzen zitten vol met suiker, zout en vet die je niet op je salade wilt!

 

Ga slapen!

Ik eet mijn greens graag rauw, maar de meeste mensen geven de voorkeur aan een soort dressing voor hun gerecht, dus hier zijn een paar tips als je hulp nodig hebt om gezonder te eten in 2019: – Was altijd bladgroenten voordat je traktaties in munchies stopt (hoewel dit vanzelfsprekend is) – Wijnazijn wordt meestal gereserveerd als het enige ingrediënt omdat het geen toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen heeft; er is echter genoeg dat er is buiten gewone oude witte gedistilleerde azijn- probeer in plaats daarvan citroensap gemengd met Dijon-mosterd.

 

Begin je dag met een glas honingwater

Salade moet niet overgoten worden met sauzen of dressings. Sauzen zitten vol met suiker, zout en vet die je niet op je salade wilt! Ik eet mijn greens graag rauw – maar de meeste mensen geven de voorkeur aan een soort dressing voor hun favoriete koude gerecht tijdens de lunch; dus hier zijn een paar tips als je hulp nodig hebt om gezonder te eten in 2019: – Was altijd bladgroenten voordat je traktaties in de munchies stopt (hoewel ook dit vanzelfsprekend zal zijn)

 

Drink voldoende water

Hoe meer geraffineerde koolhydraten we eten, zoals wit brood en pasta, hoe groter de kans op overgewicht of obesitas. Deze soorten koolhydraten bevatten geen voedingsstoffen, dus het enige wat ze kunnen gebruiken voor energie is vet of eiwit; wat ertoe leidt dat we een teveel aan buikvet hebben!

Leave a Reply