FitnessSchoonheid

Vetverbrandende drankjes Thuis maken

Vetverbrandende drankjes Veel mensen zijn geïnteresseerd in het maken van vetverbrandende drankjes thuis. Als u een van deze mensen bent, zal het volgende artikel zeer nuttig voor u zijn. Het bevat informatie over verschillende dingen die u kunnen helpen gewicht te verliezen en gezond te blijven?

Vetverbrandende drankjes

Top 10 Vetverbrandende drankjes:

Ananassap om de stofwisseling te bevorderen

Een verfrissend, gezond sapje dat je op gang houdt en je lichaam helpt te ontgiften. Dit heerlijke drankje bevat Ceylon kaneel, dat ontstekingen in de darmen vermindert en de bloedsuikerspiegel reguleert, en limoen vanwege het vitamine C-gehalte! Het bevat ook groene thee omdat het vol zit met antioxidanten om ons immuunsysteem te stimuleren – waardoor dit een uitstekend drankje is tegen verkoudheid of andere infecties!

Groene thee en munt voor buikvet

Een verfrissend, gezond sapje dat je helpt gaan en je lichaam blijft ontgiften. Dit heerlijke drankje bevat Ceylon kaneel dat ontstekingen in de darmen vermindert en de bloedsuikerspiegel reguleert. Limoen bevat vitamine C en bestrijdt verkoudheid of andere infecties, waardoor het een uitstekende manier is om ze te verslaan! Groene thee en munt zijn ook goede ingrediënten omdat ze helpen buikvet te verminderen als ze regelmatig worden gedronken, volgens studies uitgevoerd aan de MIT universiteit.

Koffie met donkere chocolade voor effectief gewichtsverlies

Koffie is een drank die u kan helpen gewicht te verliezen door uw metabolisme te stimuleren en uw honger te onderdrukken. Cafeïne, het belangrijkste ingrediënt in koffie dat het energieniveau verhoogt voor activiteiten zoals sport of fitness, heeft ook andere voordelen zoals het versnellen van de vetverbranding door thermogenese (thermodynamica).

Citrusdrank voor buikvet

Het Amerikaanse Center for Nutrition and Medical Research heeft ontdekt dat grapefruits unieke fytochemicaliën bevatten, die gewichtsverlies bevorderen. Deze vezelrijke vrucht geeft je langer een voller gevoel en is een uitstekende eetlustremmer dankzij de pectine die het bevat! Grapefruit bevat ook antioxidanten en vitamines zoals B-complex, dus geef jezelf vandaag nog een natuurlijke boost met dit citrusachtige buitenbeentje!”

Gember en citroen voor reiniging van de dikke darm

Gember is een natuurlijk spijsverteringswonder en het kruid dat blijft geven. Het boek “Healing Foods” van DK Publishing legt uit dat deze wortelsoort de darmen beschermt, geneest, de beweging door het maag-darmkanaal versnelt (helpt bij een opgeblazen gevoel), maagkrampen vermindert en de smaakpapillen wakker maakt! Het heeft ook ontgiftende eigenschappen omdat het pectine vezels bevat die de vertering van suiker in ons lichaam vertraagt door het darm-welzijn te verbeteren – zoveel voordelen van zo’n klein knobbelig vingerknobbelig gemberworteltje dat je ook bij het ontbijt kunt eten?

Druivenfruit en komkommerdrank

Grapefruit en komkommer bestrijden niet alleen de effecten van het vasthouden van water, maar ze voorzien je lichaam ook van natuurlijke diuretica die je zullen helpen gewicht te verliezen. Deze vruchten zijn rijk aan anti-diuretische eigenschappen die urineren op gang brengen om gifstoffen uit ons systeem te verwijderen en vetophoping te voorkomen! Het enzym AMP activated protein kinase dat in deze heerlijke groenten zit, speelt een belangrijke rol in hun hydraterende eigenschappen, omdat het bij inname de suikeropname verhoogt door de afbraak van ongewenste vetten te bevorderen, beter dan enig ander voedsel alleen kan doen – dus probeer ze eens de volgende keer dat je op zoek bent naar manieren om snel slank te worden 🙂

Water, honing en kaneeldrank

Uit een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition bleek dat wanneer mensen zonder honger een maaltijd met kaneel aten, ze langzamer gingen eten en zich eerder voller voelden. Dit zijn slechts enkele voordelen van het toevoegen van dit wonderkruid in je leven!

Citroen, munt, gember en ananas

Er zijn veel manieren om af te vallen. Gember, bijvoorbeeld, laat je zweten en verbrandt calorieën sneller dan voorheen! Honing beïnvloedt ook hoe snel we voedsel verteren (voornamelijk vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen), dus het is gezoet met fructose in plaats van glucose zoals de meeste suikers in fruit; dit betekent dat er minder vet wordt ingenomen als je iets eet. Ananas bevat enzymen die een opgeblazen gevoel voorkomen, wat mensen kan helpen die lijden aan het prikkelbare darmsyndroom of chronische constipatie – waardoor het perfect is als een dagelijkse levensveranderaar voor deze mensen

Ajwain-water

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om gewicht te verliezen? Probeer dan eens wat verse gemberwortel toe te voegen bij het weken van je ajwain zaden, en pluk de vruchten van deze geweldige specerij! Het actieve ingrediënt in Ajwaian is thuja gom. Het kan de absorptiesnelheid van ons lichaam stimuleren door het harder te laten werken dan normaal, zodat we meer voedingsstoffen binnenkrijgen, wat uiteindelijk leidt tot snel gewichtsverlies zonder bijwerkingen of ongemak.

Afslanksmoothie van rode grapefruit en ananas

Heb je gehoord van het grapefruit dieet? Het is waar! Eet een halve grapefruit voor het ontbijt en zie hoe je metabolisme versnelt. Als dat nog niet genoeg is, eet er dan nog een bij de lunch om het leptine niveau nog hoger te krijgen, zodat dit effect de hele dag aanhoudt

Ik heb het over het eten van gezonde voedingsmiddelen zoals ananas voor gewichtsverlies voordelen in combinatie met elkaar kunnen ze nog sterker zijn dan een van beide alleen – dus er is echt geen reden om het niet te doen als we zorgen voor onze gezondheid door het volgen van deze tips

Leave a Reply