LevensstijlSchoonheid

Kapsels voor halflang haar

Kapsels voor halflang haar Halflang haar kan moeilijk te stylen zijn. Het goede nieuws is dat er veel kapsels zijn voor halflang haar waar je uit kunt kiezen! Hier zijn 13 kapsels voor halflang haar.

Kapsels voor halflang haar

13 Kapsels voor halflang haar:

Gepolijste lof

De jaren 2020 staan in het teken van textuur: weg met rommelige texturen, in met gepolijste en gladde stijlen. De nieuwe look werd gecreëerd door Riawna Capri van Salon Nine Zero One voor mensen zoals ik die “fuzzy bedhead” haar hebben omdat ze zegt dat we meer stompe coupes moeten verwachten op voorkeurslengtes in plaats van versnipperde stukken (van verschillende lengtes) bovenop die het populairst waren voordat deze trend 4 jaar geleden begon.”

Golvende gordijn pony

Een gordijnpony is een gemakkelijke manier om ongewenste elementen te minimaliseren. De sleutel, zoals met alle dingen in het leven (en make-overs) is het vinden van wat het beste werkt voor jou! Houd de randen langer dan het midden en begin bij de voorhoofdslijn en ga richting de kinlijn, dan krijg je die perfecte look zonder make-up.

Volle krullen

Gordijnponys zijn een geweldige manier om definitie en vorm te geven aan alle verschillende haartypes. De sleutel is het vinden van de juiste taille voor jou, dus houd in de gaten waar het begint bij je voorhoofd voordat je definitieve beslissingen neemt over hoe lang of kort het moet zijn!

 

Gordijn pony’s passen bij elk type textuur – zorg er gewoon voor dat je bij het tekenen van de omtreklijn (of als er nog geen ontwerp is), begint met zachte lijnen richting één oor en dan zachtjes naar beneden gaat tussen de ogen in de richting van de kinlijn.

Licht blond

Halflang haar is perfect om op te lichten met bleekmiddel. Als je overweegt om te bleken, beperk je dan tot je schouders, want de extra warmte kan het haar nog meer beschadigen dan voordien, wat kan leiden tot verder kleurverlies of matte wortels op die plaatsen.

Stompe pony

Vrouwen zijn een gevarieerde groep. Ze hebben veel verschillende persoonlijkheidskenmerken en interesses, wat betekent dat ze elk kapsel kunnen dragen om te bereiken wat het leven hen voor de voeten werpt! Als je iets eenvoudigs wilt zoals een pony, maar toch modern of creatief met beweging, probeer dan de zout spray methode – hoewel rommelig (maar elk beetje knapperig residu waard), dit type product maakt het haar glad zonder veel moeite door kleine kristallen toe te voegen in variërende hoeveelheden, afhankelijk van hoe hard elke individuele streng uitgroeit van wortel/toppen

Deze passage bespreekt waarom vrouwen zouden moeten experimenteren met verschillende soorten pixies als ze voor leuke kapsels gaan, omdat er niet slechts één goed antwoord is

Kroonluchter lagen

Alan Vuong van Salon Blanc in Honolulu zegt dat pony’s momenteel populair zijn bij alle haarlengtes, maar vooral wanneer ze gecombineerd worden met lange lagen. Samen vloeien ze naadloos langs de contouren van je gezicht en geven ze je die edgy en toch vrouwelijke look die hij “kroonluchterhaar” noemt Als je deze stijl thuis wilt, probeer dan een kapsel met korte pony zoals we hier bij ons model zagen: breng eerst wat gel of haarlak aan op droog Collegiate Hairstyle-haar; verdeel vervolgens elke sectie in drie gelijke delen met een kam (1e rij), en werk af door van bovenaf te spuiten zodat het er natuurlijk uitziet met een scheiding in het midden in plaats van naar voren).

Senegalese wendingen lof

Een lang kapsel ziet er geweldig uit, zelfs met beschermende kapsels. De mix van krullen en twists geeft je die extra vrouwelijkheid, voor wie zijn imago wil veranderen van korte back-to-basics coupes!

Krullende shag

Zorg ervoor dat je voor het stylen de juiste tools hebt om je krullen te onderhouden. “Zoek iets dat je haar zacht houdt maar ook wat stevigheid geeft,” zegt Amber Maynard Bolt van Nine Zero One Salon in New York City. Zij gebruikt graag het product In Common’s Magic Myst voor ze Ouidad Curl Quencher of Featherlight Styling Cream toevoegt, afhankelijk van hoe sterk ze haar kapsel wil hebben (aan de lucht laten drogen is een optie!).

Stompe lobben en pony

Recht geknipte pony’s zijn de perfecte grafische toevoeging aan elk kapsel. Je kunt de aandacht trekken, zelfs als je haar niet steil is! Dus gooi je föhn aan de kant en geef deze stijl wat leven door natuurlijke golven of texturiserende crèmeproducten te gebruiken voor gezond ogende resultaten die de hele dag zullen blijven

Edgy lof

Lobben zijn een geweldige optie voor alle gezichten, van rond tot vierkant. Shaggy vlechten geven je textuur en hoogte op elke lengte terwijl ze je hele hoofd bedekken met lagen die de pony omlijsten zonder ze te kort te knippen! Als je van chiquer houdt, probeer dan eens ruigere lokken door de pony in hakke kapsels of pixie coupes te verwerken

Ombr bobs zijn een gemakkelijke manier om zelfs verschillend gevormde hoofden er beter uit te laten zien dan voorheen, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua houding – ze zijn perfect als er iets met jezelf is dat niet helemaal overeenkomt met wat andere mensen zouden verwachten

Baby vlechten

Hoe maak je een chique outfit voor het feest? Met bbq kip en maïs op de kolf, natuurlijk! Haal je favoriete zomergerecht in huis met deze schattige open-shirtstijl. Combineer het met gevlochten ranken om elke look compleet te maken – nu hebben we alleen nog een ijskoud drankje nodig…

Zachte stap

“Klanten houden van alle variaties van ruige pony’s en veel laagjes,” zegt Trygstad. “Deze stijl voegt beweging, zachtheid en glans toe aan hun haar zonder te dik of onhandelbaar te zijn.” Omdat dit kapsel zo veelzijdig is, raadt hij aan om veel visuele aanwijzingen voor je afspraak mee te nemen!

Onzichtbare niveaus

Gelaagde kapsels bestaan al jaren, en hoewel ze vandaag niet zo populair zijn als in de voorbije decennia, is dat te wijten aan de hakkerige look die geassocieerd wordt met sterk gelaagde kapsels. Er is echter een moderne variatie die bekend staat als “onzichtbare lagen” Het bestaat uit minder uitgebreide kortere coupes waarbij in plaats van het willekeurig knippen van lokken zoals bij de oude school gelaagd haar; deze nieuwere stijl begint vanaf de kin naar beneden richting de lengte waarbij het gewicht geleidelijk wordt weggehaald zodat je elke dag of week kunt restylen zonder dat er overal dikke brokken opduiken!

Leave a Reply