General

5 stappen om uw boot te koop aan te bieden

We krijgen vaak de vraag van onze nieuwe klanten: “Waarom zou ik mijn boot vermelden bij Boat Sales?”

Bij Boat Sales zult u merken dat we van ons werk houden. Dit betekent dat bij elke klus die we doen, we bereid zijn om een stapje extra te zetten. Als gevolg hiervan bieden wij onze klanten consequent een serviceniveau dat veel hoger is dan dat van onze concurrenten – van uw allereerste aanvraag tot en met het op de lijst zetten en desgewenst namens u verkopen van uw vaartuig.

Elke Boat Sales makelaar heeft zijn eigen gebied van expertise, dus wanneer u ons benadert met een aanvraag zullen wij u koppelen aan de makelaar die het beste bij uw wensen past. Onze Bali 4.3MY zijn ervaren, deskundig en geven graag informatie over varen – van hoeveel het kost om een pleziervaartuig te kopen en waar u op moet letten, tot welke boot het beste voor u is afhankelijk van waar u wilt varen en bootonderhoud… niets is te veel moeite voor hen en ze geven echt om uw ervaring op het water.

Senior man is working on a sailboat Senior man is working during the vacation on a sailboat yatch stock pictures, royalty-free photos & images

In tegenstelling tot andere makelaarskantoren, heeft Boat Sales een meer “boutique” benadering aangenomen. Onze makelaars geven er de voorkeur aan om harder te werken met een kleiner klantenbestand, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan het werken met elke individuele klant om een wederzijds succesvol en vaak sneller resultaat te bereiken. “Groot genoeg om belangrijk te zijn, klein genoeg om te zorgen” is ons motto.

WAAROM precies geven mensen steeds meer geld uit aan hun boot? Voor velen is het antwoord in één woord: FUN! Als een boot je stressniveau kan verlagen, plezier en genot kan bieden, een toevluchtsoord van de wereld kan zijn, dan krijg je waar voor je geld. Een jacht is een enorme financiële verplichting; het is beangstigend als je de totale kosten begint te berekenen en bedenkt hoe moeilijk het kan zijn om aan zoveel geld te komen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Onze makelaars weten waar ze het over hebben, ze zijn niet alleen op zoek naar jou, ze zijn er zelf geweest. Ze hebben alle wiskunde gedaan; ze hebben hun eigen boten gehad en er mee gevaren. Of u nu koopt of verkoopt en ongeacht de grootte van uw boot, ons team zal de beste marktprijs voor u vinden of de juiste boot tegen de juiste prijs.

Met deskundige makelaars vertegenwoordiging en nieuwe marketing methoden, Boat Sales krijgt resultaten. Overweeg het volgende – wij pionierden de “Board Meeting” evenementen in jachthavens (alleen op uitnodiging of door ticket aankoop). Deze zijn een perfecte manier om potentiële kopers te verzamelen met boot makelaars op een locatie.

STAP 1: Instellen van de huidige marktwaarde van uw boot en pre-sale presentatie:

Als het op de verkoop van uw boot aankomt, is het allerbelangrijkste dat u de juiste prijs bepaalt. Sommige concurrenten doen dit verkeerd, wat betekent dat als u te hoog taxeert – potentiële kopers zullen worden afgeschrikt en eerst naar andere opties kijken. Als u te laag taxeert, verliest u financieel. Wij zorgen ervoor dat uw boot vanaf het begin correct wordt getaxeerd om het beste resultaat voor u te behalen.

Als u uw boot verkoopt, is het eerste wat potentiële kopers zal opvallen hoe uw boot eruit ziet. Dat is de reden waarom Boat Sales een eerste inspectie uitvoert om u te adviseren over eventuele werkzaamheden of verbeteringen die gedaan moeten worden voordat de boot te koop wordt aangeboden. Presentatie is een belangrijk element van het verkoopproces en uw veiligheid als verkoper. Door uw boot bij ons op de markt te brengen, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt.- Boat Sales

STAP 2: Samenwerken met u, de verkoper, om kopers te voorzien van alle gedetailleerde informatie die ze nodig hebben voor uw boot:

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor kopers en verkopers om de juiste informatie over een boot te krijgen voordat ze tijd besteden aan bezichtigingen of proberen te onderhandelen over een aankoop. Ons toegewijde team van jachtmakelaars zijn ervaren, getraind in onderhandelen en zijn er om u te helpen uw boot te verkopen of uw volgende te vinden. Wij zorgen ervoor dat alle details van uw boot nauwkeurig en volledig worden geadverteerd, zodat u de beste kans heeft om in handen van de juiste koper te belanden. Het verkopen van een boot is een geweldige manier om het potentieel ervan te maximaliseren.

STAP 3: Uw boot adverteren:

View from above, stunning aerial view of a luxury yacht sailing on a blue sea. Emerald Coast (Costa Smeralda) Sardinia, Italy. View from above, stunning aerial view of a luxury yacht sailing on a blue sea. Emerald Coast (Costa Smeralda) Sardinia, Italy. yatch stock pictures, royalty-free photos & images

Nieuw Zeeland’s altijd zonnige, 7000 mijl lange kustlijn maakt het een hotspot voor zeilers en cruisers. Met 3.600 jachthavens en een jachtclub op bijna elke kleine inham of landtong, vindt u altijd wel een plek om uw jacht aan te meren, waar u ook bent in Nieuw Zeeland. Boat Sales heeft sinds 1987 jachtenkopers en -verkopers bij elkaar gebracht, met meer dan $500 miljoen aan verkochte jachten. Bekijk onze huidige aanbiedingen voor enkele van de beste boten te koop in Nieuw-Zeeland. U zult zeker iets vinden dat u bevalt!

STAP 4: Het proces van onderhandelen, proefvaart en inspectie:

De levering van uw boot is een gedenkwaardige gebeurtenis en onze makelaars zullen ervoor zorgen dat ze bij de hand zijn om eventuele proefvaarten te organiseren en te helpen. Dit kan vaak een ontmoedigende tijd zijn voor zowel kopers als verkopers Boat Sales makelaars zullen ervoor zorgen dat het proces minder stressvol is voor alle betrokkenen.

Onze in-house inspectiedienst is ontworpen om het proces van het kopen van een boot van ons zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het enige wat u hoeft te doen is naar ons hoofdkantoor in Auckland of Christchurch te komen om de te koop staande boten te bekijken. Als u er een heeft gevonden waar uw oog op valt, laat dan een CarProof rapport maken, dat de makelaar voor u zal organiseren, en ga dan naar onze werf waar twee of drie keer per dag inspectietijden worden ingepland.

Voordat u een boot koopt, is het van cruciaal belang dat u ervoor zorgt dat alle aspecten van de boot in orde zijn voor uzelf of uw klanten. Dit kan overweldigend zijn omdat u er zeker van moet zijn dat er geen verborgen gebreken, eigendomsproblemen of belangrijke zaken in orde zijn. Door gebruik te maken van het vertrouwde netwerk van makelaars van Boat Sales kunt u onafhankelijk advies krijgen over waar u op moet letten en de kosten die dit met zich meebrengt.

STAP 5: Dienst na verkoop. Onze betrokkenheid stopt niet wanneer een verkoop is afgerond!

Kopers zijn welkom om hun boot te komen bekijken bij Boat Sales Whitianga. Dit kan gedaan worden zonder verplichting, omdat we graag willen dat kopers uit de eerste hand ervaring krijgen met de boten waar ze naar kijken. Onze makelaars zijn beschikbaar om te helpen met eventuele vragen die kopers kunnen hebben, en kan helpen met alle hulp die nodig is voor advies over het aanmeren, afmeren, te water laten, of algemene behandeling van de boot. Wij zorgen ervoor dat kopers vol vertrouwen wegvaren in het gebruik van hun nieuwe boot!

Boat Sales Makelaars zijn er om u door het boot koopproces te begeleiden. Ons brede assortiment van boten en accessoires op het water zal ervoor zorgen dat u een uitgebreide keuze heeft van de perfecte boot voor uw familie en uw behoeften. Voor meer informatie kunt u vandaag nog contact met ons opnemen!

Leave a Reply