Tech

Voordelen oplaadbare batterijen van hoortoestellen

Voor veel mensen is het kopen en vervangen van batterijen een onderdeel van het gebruik van hoortoestellen. oplaadbare batterijen veranderen echter de manier waarop we omgaan met hoortoestellen. oplaadbare batterijen hoortoestellen zijn een vrij recente en welkome toevoeging aan het hoorzorglandschap. In het verleden leverden oplaadbare batterijen niet genoeg stroom in een batterij die klein genoeg was om in hoortoestellen te kunnen worden gebruikt, maar de dagen van het regelmatig vervangen van uw batterij komen ten einde.

Female doctor fitting a male patient with a hearing aid Mature man at medical examination or checkup in otolaryngologist's office. Doctor Fitting To Male Patient Hearing Aid. hearing aid stock pictures, royalty-free photos & images

Afhankelijk van uw hoortoestelmodel en het gebruiksniveau, moeten uw oude standaard vervangbare zink-luchtbatterijen elke drie tot tien dagen worden vervangen. De meeste hoortoestellen geven je een signaal wanneer de batterij bijna leeg is. Dankzij de lithium-iontechnologie zijn er sinds kort echter niet alleen oplaadbare batterijen beschikbaar, ze gaan ook lang mee en zijn betrouwbaar voor gebruik in hoortoestellen!

Je wilt nooit meer terug

De dagen van het vervangen van uw batterij om de 3-10 dagen zijn voorbij. oplaadbare batterijen bieden de drager het vertrouwen en de zekerheid dat de batterij elke ochtend na een nacht opladen accu

 is voor gebruik en de hele dag door opgeladen blijft. Net zoals u uw mobiele apparaten ‘s nachts zou opladen, vindt dezelfde oefening plaats met een oplaadbaar hoortoestel. U zult nooit een belangrijk of bijzonder moment missen of pauzeren doordat u een batterij moet vervangen bij gebruik van oplaadbare batterijen hoortoestellen.

De persoonlijke voordelen van oplaadbare batterijen aa hoortoestellen zijn afhankelijk van uw voorkeuren en levensstijl. Het gebruik van lithium-ionbatterijen schept echter een wereld aan mogelijkheden voor zowel hoortoestelfabrikanten als dragers.

Doctor showing hearing aid Doctor holding hearing aidMore hearing and Ear health related files at: hearing aid stock pictures, royalty-free photos & images

Dus hoewel je sommige van deze voordelen misschien lonend vindt, zien anderen misschien nog niet de waarde in om oplaadbaar te worden. Als je nieuwsgierig bent naar wat het betekent dat oplaadbare batterijen hoortoestellen eindelijk zijn aangekomen, volgen hier enkele serieuze voordelen van het gebruik van oplaadbare batterijen lithium-ionbatterijen.

Geen extra kosten

Wanneer hoortoestellen vervangbare batterijen gebruiken, geven mensen vaak tot $ 100 per jaar uit aan wegwerpbatterijen. U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u niet meer hoortoestelbatterijen kunt krijgen of dat u verzend- en administratiekosten moet betalen. Bij oplaadbare batterijen is de batterij in het apparaat ingebouwd en kunnen ze zo vaak worden opgeladen als nodig is.

Laat je niet verrassen

Als je eenmaal een routine hebt vastgesteld, is de kans kleiner dat je onderweg overrompeld wordt door een lege batterij. Het enige wat u hoeft te doen is uw hoortoestel elke nacht in te pluggen zoals veel mensen hun smartphone al inpluggen als ze aan het eind van de dag gaan slapen. Wegwerp zink-lucht batterijen bieden niet dezelfde bescherming. Ze kunnen op elk moment opraken, met weinig waarschuwing vooraf. U hoeft niet langer overal back-upbatterijen mee te nemen of u zorgen te maken dat ze leeg raken.

Betere prestaties bij koud weer

Man's hands changing a hearing aid battery Man's hands changing a hearing aid battery.. hearing aid battery stock pictures, royalty-free photos & images

Zink-lucht wegwerpbatterijen hebben moeite om goed te functioneren bij koud weer. Door het gebrek aan vocht en de lage temperatuur gaan de batterijen snel leeg, waardoor uw hoortoestellen leeglopen en problemen met de geluidskwaliteit ontstaan. oplaadbare batterijen hoortoestellen worden enorm populair in gebieden met extreme winters, omdat ze kosteneffectiever en gebruiksvriendelijker zijn. Lithium-ionbatterijen lijden weinig tot geen verlies bij koud weer.

Milieuveiliger

Hoewel het belangrijk is om te vermelden dat lithium-ionbatterijen op de juiste manier moeten worden weggegooid wanneer u uw hoortoestellen wegdoet, kunnen ze ook duizenden keren worden opgeladen. Vergeleken met zink-luchtbatterijen, die maar één keer kunnen worden gebruikt en worden weggegooid en uiteindelijk op de vuilnisbelt belanden.

Toegankelijker voor oudere gebruikers

Veel oudere dragers klagen dat het proces van het kopen en vervangen van batterijen hen belast. Ze hebben misschien niet de middelen die nodig zijn om naar de apotheek te rennen en batterijen te kopen, en degenen met motorische problemen kunnen moeite hebben om het batterijcompartiment te openen. Met oplaadbare batterijen hoortoestellen wordt dit lastige proces volledig uitgeschakeld.

Energiezuinig

Een volledig opgeladen lithium-ionbatterij gaat de hele dag mee, wat neerkomt op een batterijduur van 19 uur. In plaats van meer wegwerpbatterijen te kopen, kunt u uw hoortoestellen aan het eind van de dag gewoon in de oplader stoppen.

Leave a Reply